15+ års erfarenhet inom bilrekond

Vi tar hand om din bil på riktigt!

Vi sköter alla storlekar!

Våra tjänster:

INVÄNDIG TVÄTT

200kr / 250kr / 300kr

När bilen är glad så gör den dig glad!
Vi på Violett Bilvård förstår att det lätt kan bli smutsigt i kupén oavsett hur försiktig man är.
Med den här tjänsten får din pärla sitt alldeles egen spa-behandling på insidan så att du kan njuta av nybil-känslan.

UTVÄNDIG TVÄTT

200kr / 250kr / 350kr

När bilen vill ha lite kärlek och behöver fräschas upp från utsidan – Då ska du välja den här tjänsten. Med utvändig tvätt hos oss på Violett Bilvård slipper bilen utsättas för slitage och förstärker lackskyddet. Dessutom håller du bilens glans levande.
Vi tvättar även husbilar. Detta kostar 799.

HELREKOND

2200kr / 2700kr / 3500kr

Det är inte kul att köra runt med en smutsig bil, men visste du att det också kan vara skadligt för bilen? Lacken är bilens främsta skydd mot rostangrepp och rekommenderas att behandla löpande för att optimera skyddet för din bil. I värsta fall kan lacken skadas vilket förstör bilens utseende.

MOTORTVÄTT

Fr. 300kr*

Med en Motortvätt hos Violett Bilvård avlägsnas smuts, fett och gammal olja från motorutrymmet. Vi tar särskilt hänsyn till elektroniken genom att skydda elkomponenterna.

KERAMISK LACKSKYDD

Fr. 3700kr*

Bilens lack utsätts för oxidering och färgförändrig som kan orsakas av solens UV-strålning, surt regn, luftföroreningar, smuts, salt och andra partiklar som tas upp under körningen. Med en Keramisk Lackbehandling får lacken en hård skyddande yta med djup och glans som hindrar vägsalt, smuts och luftföroreningar från en direkt kontakt med den lackerade ytan.

POLERING/VAXNING

Fr. 1800kr*

Det är ingen hemlighet att bilens kaross kan ta skada med åren. Vädret, salt från vägen samt mekanisk slitage är bara några exempel. Obehandlat kan detta leda till rostangrepp och smutsfläckar som kan vara svåra att bli av med. Därför rekommenderar vi att Polera/Vaxa bilen varannan vinter.

GLASBEHANDLING

400kr

En behandling där glasen rengörs och får en vattenstötande effekt. Detta förbättrar sikten vid körning i regn och mörker.

LYKTGLASPOLERING

Fr. 500kr*

Lyktglasens funktion försämras när ytlagret på strålkastaren oxideras. Detta kan orsakas av väder, vägsalt, solljus eller spolarvätska. Nackdelarna är en försämrad sikt och, i värsta fall, ett nedslag på besiktningen. Hos Violett Bilvård polerar vi bort repor och oxiderade ytan så att du slipper lägga ut onödigt mycket pengar på en ny.

HUNDHÅR BORTTAGNING

Fr. 300kr*

Vi förstår hur besvärligt det kan vara med hundhår i bilen. Därför finns vi här för dig och erbjuder tjänsten till ett billigt pris.

SOLFILM/TONING

Fr. 3000kr*

Vid installation av solfilm/toning av glasrutor tar vi hänsyn till lagen samtidigt som du får ett profesionellt resultat. Kontakta oss gärna för mer information!

KLÄDSELTVÄTT

Fr. 999kr*

Fläckig och smutsig klädsel rengörs med en hetvattentvätt. Detta dödar bakterier och kvalster samt ger säten tillbaka sin glans!

Vid skinnbehandling rengörs säten och får en behandling som mjukar upp och förhindrar sprickor i lädret. Skinnet får tillbaka sin lyster och blir motståndskraftig mot smuts och spill.

DEKALBORTTAGNING

Fr. 950kr*

Hos oss är din bil trygg då vi utför borttagning av klistermärken/dekaler.

"Fr." priserna baseras på bilens fabrikat/modell samt mängd/typ av material som kunden väljer.
Hör gärna av dig om du har frågor så hjälper vi dig med bokningen!

Undrar du över något?

Svar på vanliga frågor!

Vi erbjuder våra kära kunder inom Sundsvalls område möjligheten att boka upphämtning/avlämning av bilen i samband med bokningen av något av våra tjänster. Detta sker enklast genom att ni kontaktar oss för att komma överens om önskad upphämtning/avlämnings tid och plats.

Kontakta oss gärna för mer information:
Kontakt@Violettbilvard.se
072-222 61 06

Du har 3 val när det kommer till tidsbokning:
1- Boka via vår bokningssida här
2-Genom att ringa oss direkt och beställa tid på 072-222 61 06
3- Genom att besöka vår lokal i Birsta:
Arbetsledarvägen 10, Sundsvall.

Absolut! För privata kunder erbjuder vi möjlighet att betala med kort, swish eller kontant!
Om du dessutom bokar via hemsidan så kan du välja att betala med faktura via Qliro.

Företagskunder kan betala via faktura med 30 dagars betalningsvilkor.

Vi på Violett Bilvård AB har 15+ års erfarenhet av rekond och bilvård. Därför vågar vi påstå att vårt arbete och priser är oslagbara. Men allt detta spelar ingen roll om kunden inte blir nöjd. Därför uppskattar vi om du hör av dig till oss om du inte blir nöjd för att komma överens om en lösning/kompensation.